Hallo mijn naam is Joep Vissers.

Inmiddels ben ik al twintig jaar werkzaam in de gezondheidszorg. De langste ervaring heb ik binnen een grote instelling. Daar heb ik veel ervaring op mogen doen. Ervaring met vooral mooie en enthousiasmerende cliënten en collega’s. Ik kan zeggen vele takken van gezondheidszorg te hebben gezien: dagbesteding, sociale werkplaatsen, wonen, short en longstay en crisisopvang. Ik heb het geluk onderdeel uit te hebben mogen maken in verander processen binnen de zorg. Verandering in het voeren van regie. Deze regie lag 20 jaar geleden bij de begeleiders en ik heb mogen ervaren en meedenken in het proces, de regie neer te leggen bij de client, de mens en persoon waar het om gaat. Anno 2016 is dat een belangrijk speerpunt in onze werkwijze, de client ondersteunen in het kunnen nemen en durven dragen van deze eigen regie.

De doelgroepen waarmee ik heb gewerkt zijn enorm divers. Jongeren en volwassenen met een ass, adhd, maar ook psychiatrische beelden als schizofrenie, depressie en angsten behoren tot mijn expertise.

Daarnaast heb ik een ruime ervaring in het ondersteunen van mensen met verslavingsproblematiek als bijvoorbeeld speed, alcohol, GHB en cannabis.

Samenwerken met familie, partners, gezinsleden, politie en justitie is een kracht van mij. Waarbij we samen kijken naar de persoon waar het allemaal om gaat. Samen op zoek naar de kracht welke helpt bij het voeren van regie over eigen leven.

Voor mij betekend individuele ondersteuning geen overname van keuzes en invulling van het leven. Maar aanvullend zijn en adviserend in de ondersteuning, met als doel eigen regie.

Graag laat ik me inspireren door mijn werk. Het ontmoeten van cliënten en hun levensverhaal is voor mij een grote inspiratiebron, welke mij plezier geeft in mijn werk.

 


Mijn naam is Amy van Niftrik.

Ik werk sinds mijn 16e in de gezondheidszorg. Dat zijn inmiddels al heel wat jaren. In al deze jaren heb ik een hele brede ervaring op mogen doen.

Ik heb mogen werken met volwassenen met een verstandelijke beperking. Kinderen met een psychiatrische problematiek en een verstandelijke beperking.

Kinderen, jongeren en/of volwassenen al dan niet met een verstandelijke beperking met ASS/ADHD/ADD en hechtingsproblemen.

Ik heb gewerkt in woonvoorzieningen en bij gezinnen thuis. Waar ik de meeste kracht uit haal is “maatwerk” waar heeft iemand behoefte aan. Gericht op een individu of het gezin, maar vooral op de mens gericht. Waar heeft iemand de meeste behoefte aan en wat maakt de persoon sterk? Waar zit de kracht om regie te kunnen voeren over eigen leven.

Mijn expertise is breed. Het ondersteunen van mensen met een autisme spectrum stoornis is waar ik mezelf in heb ontwikkeld. Veel voldoening haal ik uit het multidisciplinair werken. Samen werken en verbinding zoeken, met gezin, partner, familie en anderen deskundigen (zoals bijvoorbeeld het GGZ). Samen met Joep bundelen we onze deskundigheid, ervaring en persoonlijke werkwijze in Kubus ondersteuning.


Mijn naam is Birgit van Kaathoven.

Sinds 2006 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg, op verschillende werkgebieden.

In deze jaren heb ik ervaring opgedaan in het werken met zowel kinderen als volwassenen met verstandelijke beperkingen en/of ASS/ADD/ADHD.

Tijdens mijn werk op verschillende woongroepen, werd nauw samen gewerkt met andere deskundigen en familie.
Dit is iets wat ik als ambulant begeleider ook graag inzet. Samen kan er gewerkt worden aan het (terug) vinden van de eigen kracht van een persoon, met als doel de regie over het eigen leven te pakken. Ik neem hierbij een ondersteunde, begeleidende rol aan. Samen kijken naar waar diegene behoefte aan heeft, wat de sterke kanten zijn en waar meer ondersteuning geboden kan worden.

De persoonlijke werkwijze en sfeer bij Kubus Ondersteuning, zorgt ervoor dat ik veel voldoening en plezier uit mijn werk haal.


Hallo, ik ben Elisa van der Leest.

Ik ben vanaf 2 januari 2018 werkzaam bij Kubus Ondersteuning.

Ik ben vooral het meest bekend met kinderen, jongeren en gezinnen. Ik kan wel stellen dat ik ervaring heb op het gebied van ASS, ADHD, hechtingsproblematiek en trauma maar ik heb ook kennis van burn-out en stress bij jongeren.

Ik heb ervaring in thuis begeleiding bij gezinnen met jonge kinderen van +/- 8 tot 14 jaar. Hier spreken we over kinderen met ASS, ADHD maar ook over kinderen met een verstandelijk/lichamelijke handicap. Ik kijk en help mee in de opvoeding waar nodig, maar ik kijk ook hoe ik de ouder soms even kan ontlasten.

Met mijn gedreven passie en verse theoretische kennis hoop ik het Kubus team te kunnen versterken.


Hoi, Ik ben Anne-Marie

sinds oktober 2017 werkzaam bij Kubus als administratief ondersteuner.

Hiervoor heb ik 15 jaar in de zorg gewerkt. Eerst in de kinderopvang en later als woonbegeleider bij mensen met een verstandelijke beperking. Hier heb ik altijd met heel veel plezier gewerkt.

Via een re-integratietraject ben ik bij Kubus Ondersteuning terecht gekomen en werk ik nu 2 ochtenden als administratief ondersteuner.

Ik werk hier met heel veel plezier!